SZC logo

Szerencsi Szakképzési Centrum

OM kód: 203055/05 | 3900 Szerencs, Ondi út 8.

Intézmény logo

Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. júl. 22.


Piriczné Sima Judit

    Fodrász képzés

    Fodrász képzés

    Fodrász képzés

    Fodrász képzés

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Kilencedikes lettem projekthét

    Kilencedikes lettem projekthét

    A korábbi évekhez hasonlóan szeptember 2-től az iskolánkba érkező 9. évfolyamos tanulóink egy izgalmas és programokban gazdag „Középiskolás lettem” projekthéten vettek részt. A Közösségi Házban csapatépítő ügyességi feladatokat oldottak meg, a kollégiumban vidám kisfilmeket néztek meg a kollégiumi életről. A hét során megismerkedtek osztályfőnökükkel, az őket tanító oktatókkal és persze egymással is. Közösen dekorálták osztálytermeiket és boldogságóra keretében vidám feladatokkal folytatták az ismerkedést. Pálinkásné Tóth Vivien a rendőrség képviselőjeként bűnmegelőzési előadást tartott, míg Takács Krisztián mentős elsősegélynyújtási gyakorlatokat mutatott be diákjainknak. Honvédelmi óra keretében egy új tantárgy bevezetéséről kaptak információkat, és nem maradt el a duális képzőhelyek látogatása sem, amelyek később gyakorlati helyül szolgálnak tanulóink számára.

    2024. szept. 6.


    Gabura Judit

    Nyugdíjazás

    Nyugdíjazás

    A Műszaki folyosóján végig sétálva, ha bekukkantunk az igazgató-helyettesibe, - aminek mindig nyitva állt az ajtaja - Jászay Zoltán igazgatóhelyettes úr székét üresen találjuk: 43 évi tanári, igazgatóhelyettesi, igazgatói munkássága után nyugdíjba vonult. Ő volt az, aki az intézményt szinte saját gyermekének tekintette, és mindig nagy figyelemmel volt az iskola hírnevének öregbítésére. Innovatív szakmai tevékenysége rányomta bélyegét az alapoktól kezdve a ma már korszerű, jól felszerelt iskola szellemiségére. Nemzedékeken átívelő munkája során diákok százait segítette abban, hogy nemcsak tudással, hanem értékekkel is gazdagodjanak. Nyugdíjas éveihez kívánunk sok boldogságot, egészséget és nyugalmat!

    2024. szept. 3.


    Piriczné Sima Judit

    Műszaki projektek

    Műszaki projektek

    A műszaki ágazati alapoktatás során gépjármű-mechatronikai technikus tanulóink megtanulják a munka-és balesetvédelem alapjait, valamint elsajátítják a gépészeti alapokat. Projektoktatás keretében először egyszerűbb darabok készítésével kezdik el a munkát a műhelyben. A 10. évfolyam végére, az ágazati alapvizsgára már bonyolultabb, több megmunkálást igénylő munkadarabokat is egész ügyesen és gyorsan tudnak elkészíteni.

    2024. aug. 5.


    Piriczné Sima Judit


    Partnereink

    SZC logo

    Szerencsi Szakképzési Centrum


    Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola

    3900 Szerencs, Ondi út 8.

    Telefon: +36/47-361-458

    E-mail: muszaki@szerencsiszc.hu

    OM azonosító: 203055/05


    2024Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola