SZC logo

Szerencsi Szakképzési Centrum

OM kód: 203055/05 | 3900 Szerencs, Ondi út 8.

Intézmény logo

Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

NÉPSZERŰ

Népszerű hír

Akikre büszkék vagyunk

Vaskó Vivien 12/A technikumi osztályos tanulónk országos 5. eredményt ért el a III. Online Szépész Kupán fantázia smink kategóriában.

2023. febr. 1.


Nagyné Sztankovics Nikolett

KERESŐOktatói Szolgálati Érdemérem

Intézményünk szakirányú igazgatóhelyettese, Piriczné Sima Judit 2024.06.18-án, szerdán OKTATÓI SZOLGÁLATI ÉRDEMÉREM szakmai elismerést vehetett át dr. Hankó Balázs, kultúráért és innovációért felelős miniszter úrtól, valamint a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal vezetőjétől, dr. Magyar Zita elnökasszonytól. Judit a kitüntetést a szakképzés területén szerzett kimagasló szakmai tudásáért, valamint innovatív vezetői tevékenységéért kapta, melynek során mindvégig komoly hivatástudat, kreativitás, precizitás és hagyományteremtés jellemzi. Szívből gratulálunk az elismeréshez!

2024. jún. 19.
Nagyné Sztankovics Nikolett

  NÉPSZERŰ

  Népszerű hír

  Invalid Date


  Oktatói Szolgálati Emlékérem szakmai elismerések a Műszakiban

  Intézményünk három oktatója Jászay Zoltán, Láng Sándorné és Sárkány Erika OKTATÓI SZOLGÁLATI ELMÉKÉRMET vehetett át a héten Bukta Márta főigazgató asszonytól, a Szerencsi Szakképzési Centrum főigazgatójától. A kultúráért és innovációért felelős miniszter által adományozott szakmai elismerést a három díjazott a szakképzésben folytatott magas színvonalú szakmai munkájáért és több évtizedes pedagógiai tevékenységéért kapta. Az elismerő oklevélhez szívből gratulálunk!

  2024. jún. 19.
  Nagyné Sztankovics Nikolett

   Rendhagyó boldogságóra

   Júniusban kicsit formabontók lettük az eddigi hónapokhoz képest, hiszen az idei tanév utolsó Boldogságóráját a 10/A osztállyal a szabadban, a szerencsi várkertben tartottuk meg, amit egy közös fagyizás követett. Témánk a fenntartható boldogság volt. Megbeszéltük, hogy a tanulók az eddigi kilenc hónap témáit, hogyan tudják alkalmazni a mindennapi életükben. A foglalkozás végén valamennyi diák egy névre szóló oklevelet kapott. Csodás gyerekek egy szuper programban! Nagy-nagy köszönet és hála Kormos Zsuzsannának, a tanulók osztályfőnökének, aki 2 éven át támogatta és segítette a boldogságórák sikeres megvalósulását.

   2024. jún. 19.
   Miskolczi-Kovács Éva

    Műszaki alapvizsgák

    Műszaki ágazati alapvizsgát tettek az Elektronika és Elektrotechnika és a Specializált gép- és járműgyártás ágazatokon tanuló diákjaink, 17 és 6 fő. Mind az írásbeli, mind a gyakorlati feladatban szerepeltek fémipari és villamosipari alapismeretek, melyet sikeresen megoldottak diákjaink. Az elmúlt időszakban iskolánk összesen 7 ágazatban rendezett vizsgákat a kilencedikes szakképzős és a tizedikes technikumi tanulóknak. Ezek az események nemcsak a diákok számára jelentenek mérföldkövet, hanem az iskolai közösség számára is fontos pillanatok, hiszen a sikeres vizsgák az intézmény és az oktatók munkájának eredményességét is igazolják.

    2024. jún. 18.
    Piriczné Sima Judit

     Leendő édességkészítők ágazati alapvizsgája

     Élelmiszeripari alapismeretekből és élelmiszeripari ágazati alapgyakorlatból kellett vizsgázni a 19 édességkészítőnek, hogy elkezdhessék a duális képzőhelyeken a szakmai oktatásukat, ahol finom csokoládékat, cukorkákat fognak gyártani.

     2024. jún. 18.
     Piriczné Sima Judit

      Önbizalom-tréning élményprogram

      A középiskolás csoportok kategóriában a 2023/24-es tanévben a Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola 10/A osztály tanulói „Jobb Veled a Világ élményprogramot” kaptak jutalomként az egész évben (és az előző években) végzett kreatív és inspiráló munkájukért. Az élményprogram keretében Jozifek Zsófia, színházi nevelési szakember, drámapedagógus és művészetterapeuta érkezett az osztályhoz, és egy rendhagyó foglalkozást tartott a csoportnak. Gratulálunk a tanulóknak, akik mindig szuper csapatként, magas színvonalon végzik a foglalkozásokat!

      2024. jún. 17.
      Nagyné Sztankovics Nikolett

       Akikre büszkék vagyunk

       A Szerencsi Szakképzési Centrum elismerésben részesítette kiemelkedő versenyeredményt elért tanulóinkat és felkészítő oktatóikat. Intézményünkből elismerésben részesült tanulók: Lucskai Péter Zoltán, Perecsi Gergő, Gaburi László, Balogh Dzsenifer, Takács Dzsenifer, Nótár Bogi, Tóth Fruzsina, Karóczkai Nóra, Vranyák Adrienn, Szidor Szidónia, Albert Zsanett, Sztankovics Gábor, Borbély-Bartis Ferenc, Lenke Regina Szabina, Tar Rebeka Anna, Laczkó Jázmin, Orosz Tímea Elismerésben részesült felkészítő oktatók: Zádeczki Zsolt, Ochtinszky Beáta, Kormos Zsuzsanna, Mátyás Mária, Szűcs Szilvia, Szegedi László Gratulálunk az elért eredményekhez! Büszkék vagyunk rátok!

       2024. jún. 16.
       Nagyné Sztankovics Nikolett

        Partnereink

        SZC logo

        Szerencsi Szakképzési Centrum


        Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola

        3900 Szerencs, Ondi út 8.

        Telefon: +36/47-361-458

        E-mail: muszaki@szerencsiszc.hu

        OM azonosító: 203055/05


        2024Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola