SZC logo

Szerencsi Szakképzési Centrum

OM kód: 203055/05 | 3900 Szerencs, Ondi út 8.

Intézmény logo

Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

NÉPSZERŰ

Népszerű hír

Akikre büszkék vagyunk

Vaskó Vivien 12/A technikumi osztályos tanulónk országos 5. eredményt ért el a III. Online Szépész Kupán fantázia smink kategóriában.

2023. febr. 1.


Nagyné Sztankovics Nikolett

KERESŐMFKKE Online Magyar Kupa 2024.

A Magyar Fodrász-Kozmetikus-Körmös Egyesület (MFKKE) által meghirdetett online fotópályázaton tanulói smink kategóriában 3 kozmetikus tanulónk is részt vett. Ez az országos verseny elsősorban azoknak szólt, akik nem egy személyes részvételű rendezvényen szeretnék megmérettetni magukat, ugyanakkor szakmai elismerésre vágynak.

2024. febr. 29.
Nagyné Sztankovics Nikolett

  NÉPSZERŰ

  Népszerű hír

  Invalid Date


  A magyar diktatúrák nyomában

  Élő történelemóra és egy felejthetetlen tanulmányút keretében a 11.B és 12.B osztályos tanulók február 22-én Budapesten jártak, hogy megerősítsék az érettségi vizsgára készülve az elméletben tanult és tanulásra ítélt XX. századi események máig felfoghatatlan múltját.

  2024. febr. 28.
  Szegedi László

   Műhelylátogatások

   Gépjármű-mechatronikai technikus tanulóinkkal ellátogattunk a környékbeli autószerelő szervizekbe. A 11/B osztályos „autószerelő” diákok a jövő héten kezdik szakmai gyakorlatukat duális partnereinknél. A képzőhelyen töltött nyolc hét alatt megismerik a műhely adottságait, felszereltségét, a különböző munkafolyamatokat, a diagnosztizálás és hibaelhárítás lépéseit.

   2024. febr. 28.
   Piriczné Sima Judit

    Akikre büszkék vagyunk…

    Iskolánk fodrász tanulói részt vettek a Debreceni SZC Kreatív Technikum „Természetes Szépség” - Kreatív Szépítész Gálaverseny 1. fordulóján. A három diák az Évszakok csodái kategóriában indultak kreatív fantázia kontyokkal, melynek középpontjában az újrahasznosítás állt.

    2024. febr. 26.
    Nagyné Sztankovics Nikolett

     A Nestlé Hungária Kft. Szerencsi Gyáregységében jártunk

     Duális partnerünknél 2023 szeptemberében 6 tanuló kezdte meg a Villanyszerelő szakmai oktatást Godó Péter oktató vezetésével. Az Épületvillamosság szakmairányban tanuló diákjaink éppen különböző villamos kötések készítésével foglalkoztak: a fali gyakorlószekrény kötődobozaiba kötötték be a váltó-, és keresztkapcsolókat, kismegszakítót, lámpát, csengőt, lépcsőházi automatát.

     2024. febr. 26.
     Piriczné Sima Judit

      Látogatás duális képzőhelyen

      Duális partnerünk új telephelyre költözött, ahol meglátogattuk fodrász tanulóinkat. A képzőhelyen eltöltött idő alatt a diákok fogadják a vendégeket, az oktató segítségével megtervezik a vendég által kívánt szolgáltatást, diagnosztizálást végeznek egyéniség, fejbőr, hajtípus alapján. Megtanulják a férfi, női haj ápolását, vágását, formázását a megfelelő eszközökkel, termékekkel és technológiákkal.

      2024. febr. 22.
      Piriczné Sima Judit

       Üzemlátogatás

       Ezen a héten a Halász Produkt Kft. tanüzemében tettünk rövid látogatást. Az Édességkészítő tanulók az édesipari lisztes áruk közül a linzer tészta készítését gyakorolták. A duális képzőhelyen a gyakorlat során diákjaink megismerik a kekszek, teasütemények jellemzőit, elkészítésük műveleteit, az alkalmazott gyártástechnológiát.

       2024. febr. 14.
       Piriczné Sima Judit

        Partnereink

        SZC logo

        Szerencsi Szakképzési Centrum


        Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola

        3900 Szerencs, Ondi út 8.

        Telefon: +36/47-361-458

        E-mail: muszaki@szerencsiszc.hu

        OM azonosító: 203055/05


        2024Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola