SZC logo

Szerencsi Szakképzési Centrum

OM kód: 203055/05 | 3900 Szerencs, Ondi út 8.

Intézmény logo

Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. máj. 16.


Kovács Andrea

  BIOLA szakmai bemutató a Műszakiban

  A BIOLA biokozmetikai termékeket gyártó cég látogatott el hozzánk 2024. május 15-én, szerdán. A gyár képviseletében dr Gyovai Viola okleveles biológus és az MTA kandidátusa tartott előadást. A bemutatón felül minden tanuló ajándékcsomagot kapott, valamint a cég felajánlotta anyagtámogatását intézményünk tanulói számára továbbképzési és versenyekre való felkészítést céljából. Hálásan köszönjük dr. Gyovai Violának, és a BIOLA cégnek ezt az érdekes szakmai napot!

  BIOLA szakmai bemutató a Műszakiban

  BIOLA szakmai bemutató a Műszakiban

  A BIOLA biokozmetikai termékeket gyártó cég látogatott el hozzánk 2024. május 15-én, szerdán.

  A gyár képviseletében dr Gyovai Viola okleveles biológus és az MTA kandidátusa tartott előadást.

  A BIOLA cég Kecskeméten található 100%- ban magyar tulajdonú, 1200 négyzetméteres üzemében környezetbarát technológiával számos biokozmetikumot gyártanak.

  A biokontroll tanúsítványú, minden bőrtípus kezelésére alkalmas készítmények hivatásos biokozmetikumok. A cég nagyon nagy gondot fordít a környezetvédelmi előírásokra.

  A gyártáshoz szükséges gyógynövényeket biogazdaságokból szerzik be, amelyeknek 95%-ban tanúsított ökológiai mezőgazdasági termésből származnak.

  Kozmetikus tanulóink maguk is kipróbálhatták a termékeket. Elmélyedhettek a hatóanyagok, az INCI világában. Képzési terveket láthattak az Everyoung és a Naturissimo termékcsaládok használatával.

  A bemutatón felül minden tanuló ajándékcsomagot kapott, valamint a cég felajánlotta anyagtámogatását intézményünk tanulói számára továbbképzési és versenyekre való felkészítést céljából.

  Hálásan köszönjük dr. Gyovai Violának, és a BIOLA cégnek ezt az érdekes szakmai napot!

  GALÉRIA

  BIOLA szakmai bemutató a Műszakiban

  kozmetikus_bem_1.jpg
  kozmetikus_bem_3.jpg
  kozmetikus_bem_2.jpg

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Rendhagyó boldogságóra

  Rendhagyó boldogságóra

  Júniusban kicsit formabontók lettük az eddigi hónapokhoz képest, hiszen az idei tanév utolsó Boldogságóráját a 10/A osztállyal a szabadban, a szerencsi várkertben tartottuk meg, amit egy közös fagyizás követett. Témánk a fenntartható boldogság volt. Megbeszéltük, hogy a tanulók az eddigi kilenc hónap témáit, hogyan tudják alkalmazni a mindennapi életükben. A foglalkozás végén valamennyi diák egy névre szóló oklevelet kapott. Csodás gyerekek egy szuper programban! Nagy-nagy köszönet és hála Kormos Zsuzsannának, a tanulók osztályfőnökének, aki 2 éven át támogatta és segítette a boldogságórák sikeres megvalósulását.

  2024. jún. 19.


  Miskolczi-Kovács Éva

  Oktatói Szolgálati Érdemérem

  Oktatói Szolgálati Érdemérem

  Intézményünk szakirányú igazgatóhelyettese, Piriczné Sima Judit 2024.06.18-án, szerdán OKTATÓI SZOLGÁLATI ÉRDEMÉREM szakmai elismerést vehetett át dr. Hankó Balázs, kultúráért és innovációért felelős miniszter úrtól, valamint a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal vezetőjétől, dr. Magyar Zita elnökasszonytól. Judit a kitüntetést a szakképzés területén szerzett kimagasló szakmai tudásáért, valamint innovatív vezetői tevékenységéért kapta, melynek során mindvégig komoly hivatástudat, kreativitás, precizitás és hagyományteremtés jellemzi. Szívből gratulálunk az elismeréshez!

  2024. jún. 19.


  Nagyné Sztankovics Nikolett

  Oktatói Szolgálati Emlékérem szakmai elismerések a Műszakiban

  Oktatói Szolgálati Emlékérem szakmai elismerések a Műszakiban

  Intézményünk három oktatója Jászay Zoltán, Láng Sándorné és Sárkány Erika OKTATÓI SZOLGÁLATI ELMÉKÉRMET vehetett át a héten Bukta Márta főigazgató asszonytól, a Szerencsi Szakképzési Centrum főigazgatójától. A kultúráért és innovációért felelős miniszter által adományozott szakmai elismerést a három díjazott a szakképzésben folytatott magas színvonalú szakmai munkájáért és több évtizedes pedagógiai tevékenységéért kapta. Az elismerő oklevélhez szívből gratulálunk!

  2024. jún. 19.


  Nagyné Sztankovics Nikolett


  Partnereink

  SZC logo

  Szerencsi Szakképzési Centrum


  Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola

  3900 Szerencs, Ondi út 8.

  Telefon: +36/47-361-458

  E-mail: muszaki@szerencsiszc.hu

  OM azonosító: 203055/05


  2024Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola