SZC logo

Szerencsi Szakképzési Centrum

OM kód: 203055/05 | 3900 Szerencs, Ondi út 8.

Intézmény logo

Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2022. máj. 17.


Piriczné Sima Judit

  A Műszakis diákok erdélyi látogatása

  A Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola 21 diákja és kísérő tanárai 5 napot töltöttek május elején Erdélyben, Szentegyházán és környékén.

  A Műszakis diákok erdélyi látogatása

  A Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola 21 diákja és kísérő tanárai 5 napot töltöttek május elején Erdélyben, Szentegyházán és környékén. A diákok a Határtalanul! pályázat keretében működnek együtt az ottani Gábor Áron Líceummal. Az idei utazás közös projektje egy emlékkereszt állítása volt a Nyerges-tetőn. A megemlékezés egyik célja az 1848-49-es szabadságharc nyerges-tetői ütközetében elhunyt székely hősök előtti tisztelgés volt, a másik cél pedig az iskolák közötti, immár 6 éves kapcsolat megerősítése. A csoport csodálatos helyeken járt: ellátogattak „kincses Kolozsvárra”, a Szent-Anna tóhoz és környékére, valamint a Parajdi Sóbányába is. A diákok emlékszalagot kötöttek fel Orbán Balázs és Tamási Áron sírjánál. A legnagyobb élmény a 40 éves Szentegyházi Gyermekfilharmónia, ismertebb nevén a „Fili” jubileumi koncertje volt, melynek repertoárjában román, magyar, török és német dalok szerepeltek.

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Új szakképesítés!

  Új szakképesítés!

  Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő szakképesítést fognak azok a hallgatók szerezni, akik a 400 órás, június 25-én indult felnőttképzésünkön vesznek részt. A képeken éppen a hegesztés előkészítési műveletei láthatók. Ön is szeretne egy piacképes szakmát? Ne maradjon le! Irány a Műszaki!!! (Jelentkezés: muszaki@szerencsiszc.hu / 3900 Szerencs, Ondi út 8.)

  2024. júl. 14.


  Piriczné Sima Judit

  Angol nyelvi sikereink a tanév során

  Angol nyelvi sikereink a tanév során

  Bátory Dániel Péter 11/b osztályos tanuló előrehozott, emelt szintű érettségit tett jeles eredménnyel, Orosz Odett 11/b osztályos tanuló előrehozott érettségit tett jeles eredménnyel, Mátyás Edmund 11/b osztályos tanuló B2 középfokú nyelvvizsgát tett. A tanulókat a felkészülésben segítették: Sárossy Edit, Szegediné Dér Bernadett és tanárnők

  2024. júl. 4.


  Nagyné Sztankovics Nikolett

  Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő felnőttképzés a Műszakiban

  Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő felnőttképzés a Műszakiban

  A héten új felnőttképzést indítottunk: fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő szakképesítést! A jelentkezések folyamatosak, a következő turnust szeptember elejére tervezzük! Ha szeretne egy piacképes szakmát, ne maradjon le! Irány a Műszaki!!! (Jelentkezés: muszaki@szerencsiszc.hu / 3900 Szerencs, Ondi út 8.)

  2024. jún. 28.


  Nagyné Sztankovics Nikolett


  Partnereink

  SZC logo

  Szerencsi Szakképzési Centrum


  Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola

  3900 Szerencs, Ondi út 8.

  Telefon: +36/47-361-458

  E-mail: muszaki@szerencsiszc.hu

  OM azonosító: 203055/05


  2024Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola