SZC logo

Szerencsi Szakképzési Centrum

OM kód: 203055/05 | 3900 Szerencs, Ondi út 8.

Intézmény logo

Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2023. máj. 9.


Szegedi László

  Petőfi 200 emlékverseny

  Az Encsi Váci Mihály Gimnázium és Kollégium nemzeti költőnk születésének 200. évfordulója alkalmából szavalóversenyt rendezett.

  Petőfi 200 emlékverseny

  Petőfi 200 emlékverseny

  Az Encsi Váci Mihály Gimnázium és Kollégium nemzeti költőnk születésének 200. évfordulója alkalmából szavalóversenyt rendezett. A diákoknak a költőtől vagy a költőről szóló szabadon választott művet kellett előadniuk. Intézményünket Dobos Bence 11.B osztályos tanuló képviselte, aki a Feleségem és kardom verset adta elő. Bár helyezést nem értünk el, de sokat tanultunk a különböző előadásmódokról és a versek más-más üzenetének megközelítéséről.

  GALÉRIA

  Petőfi 200 emlékverseny

  encs1.jpg
  encs2.jpg
  encs3.jpg

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Építőipar ágazati alapvizsga

  Építőipar ágazati alapvizsga

  A Benarbau Kft. bekecsi telephelyén tettek ma ágazati alapvizsgát tanulóink. Ezután szeptembertől megkezdik a szakmai oktatást az iskolában és a duális képzőhelyeken. A vizsga két részből állt: egy írásbeli tesztből és egy gyakorlati feladatból. Az írásbeli teszten a diákok elméleti tudásukat bizonyították, míg a gyakorlati feladat során különböző járólapokat kellett lerakniuk, bemutatva gyakorlati készségeiket és pontosságukat. A vizsgára ellátogatott Rubi Zsoltné, a Szerencsi Szakképzési Centrum kancellárja is. Ezúton gratulálunk minden tanulónak a sikeres vizsgához! Hajrá Műszaki!

  2024. jún. 11.


  Piriczné Sima Judit

  Fodrász szakmai vizsga

  Fodrász szakmai vizsga

  A maratoni hosszúságú, több mint 14 órás vizsgán a résztvevők bebizonyították kitartásukat, tehetségüket és szakmai hozzáértésüket. A vizsgázóknak hét olyan feladatot kellett megoldani, amelyekben a legújabb technikákat és trendeket ötvözték. Hatalmas gratuláció a most végzett fodrászoknak! Kívánjuk, érjék el a céljaikat!

  2024. jún. 8.


  Piriczné Sima Judit

  Kozmetikus szakmai vizsga

  Kozmetikus szakmai vizsga

  A kozmetikus technikusok, a szépségipar leendő képviselői mutatták be tudásukat és kreativitásukat a szakmai vizsgájuk során. A tartós szempilla-, és szemöldökfestésen át, a masszírozáson keresztül egészen a nappali smink készítéséig összesen nyolc vizsgafeladatban adtak számot a szakmai oktatás során megszerzett ismereteikről. Reméljük, hogy iskolánkban olyan alapokat szereztek, melyre további életük során bátran támaszkodhatnak. Gratulálunk a sikeres vizsgához!

  2024. jún. 7.


  Piriczné Sima Judit


  Partnereink

  SZC logo

  Szerencsi Szakképzési Centrum


  Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola

  3900 Szerencs, Ondi út 8.

  Telefon: +36/47-361-458

  E-mail: muszaki@szerencsiszc.hu

  OM azonosító: 203055/05


  2024Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola